skip to Main Content

Girne’de ticari izinli konutlar

GIRNE MERKEZ
*başlayan fiyatlarla
$ 610900
2+1

Detaylar

DURUM
Satılık
KATEGORİ
Proje

Emlak No

YP136

Oda Sayısı

2+1

Tuvalet

1

m² (Brüt)

85

Bulunduğu Kat

2

Kat Sayısı

9

Açıklama

Girne’de Yaşamın Tüm Güzelliklerinin kesiştiği ilk Avm Projesi ve son Rezidans.Girne’nin en büyük alışveriş merkezi olma ayrıcalığı taşıyan 63 bin metrekarelik alandaki eşsiz proje içerisinde 30 bin metrekarelik kiralık alanın yanı sıra 14 bin metrekarelik rezidans konut yer alıyor. Tüm özellikleri ile benzersiz konfor sunan rezidans,

Tam bir konsiyerj hizmeti sunuyor. Proje 2+1 , 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanmış ,Ticari izinli konutlardan oluşmaktadır. Bünyesinde toplamda 9 kat barındırıyor.Proje 117 konutun yanı sıra AVM, eğitim alanları,basket sahası, hobi alanları ve eğlence merkezleri bulunuyor. Deneyimli ve uzman mimari ekip tarafından tasarlanan projede sinema salonları, çocuklar için eğlence merkezi, bovling ve buz pateni salonu gibi keyifli sosyal alanlar yer alıyor.

Proje büyük finansal avantajlar sunuyor. Düşük peşinat ve uzun vadelerin yanı sıra elden taksit imkânı gibi fırsatlar, ödeme koşullarını son derece kolaylaştırıyor.

Bu özel yapı, hem bölgenin en büyük alışveriş merkezini hem en prestijli rezidans projesini hem de en şık iş kulesini tek bir çatı altında toplamayı başarıyor.

Merkezi konumdaki lokasyonu ve deniz manzaralı katları ile beğeni toplayan

Proje , hem indoor alanlarının fonksiyonelliği hem de outdoor alanların peyzajı ile şıklığını

gösteriyor. Renkli ve ışıklı su gösterilerine ev sahipliği yapmaya hazırlanan “avlu havuzları”, projenin prestijini, girişten itibaren tüm ihtişamı ile hissettiriyor.

 

%35 Peşinat ve 30 ay faizsiz taksitlendirme olanağı ile size yerinizi alabilirsiniz.

Proje Aralık 2027’de anahtar teslim olmaya hazırlanıyor.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için ulaşın

Özellikler

7/24 Güvenlik
Aidat
Alarm
Alışveriş Merkezine yakın
Asansör
Balkon
Caddeye yakın
Eşdeğer Koçan
cafe

Konum

GIRNE
Back To Top
Cevap yaz
💬 Mesaj gönderin
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?