skip to Main Content

Lapta’da denize yakın Villa Projesi

LAPTA
*başlayan fiyatlarla
$ 863200
4+1

Detaylar

DURUM
Satılık
KATEGORİ
Proje

Emlak No

YP151

Oda Sayısı

4+1

Tuvalet

2

m² (Brüt)

220

Kat Sayısı

2

Açıklama

Eski şehrin rahat kırsal ve tarihi cazibesinin ve şerit boyunca uzanan eğlenceli ve canlı manzaranın tadını çıkarmak için zaman ayırın. Sessizliğin tadını çıkarabileceğiniz, sevdiklerinizle güzel vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir bölge’de konumlandırılan toplamda 9 adet Villadan oluşan proje, farklı mimarisi ve sessiz konumu ile muhteşem bir lokasyonda inşaa ediliyor.

Kompleks’te ortak yüzme havuzu ve dinlenme alanları mevcut.Kompleks çevresinde dekoratif çit ve aydınlatmalar,çevre düzenlemesi ve otopark mevcut.

Evlerde birinci sınıf malzeme ve teknik özellikler kullanılacak.Çatıda ve temelde su yalıtım sistemi, Evlerin duvarları betondan yapılmış ve doğal taşla kaplanmıştır. Çatı ve terasa doğal taştan barbekü sistemi kurulacak, elektrik ve su temini sağlanacaktır.

Evlerin teknik özellikleri:

Merkezi ısıtma (yalnızca borular),Güneş enerjisi (sıcak su deposu 0,250 l),Yeraltı kablolu 45 tonluk merkezi su deposu,Elektrik prizleri,Tavan aydınlatması,TV, klimalar, İnternet bağlantıları,Çelik giriş kapısı,Çift alüminyum pencereler

İç dekorasyon ve ekipmanlar:Seramik yer karoları (teras dahil),Duvarlarda seramik fayanslar,,Ankastre mutfak dolabı mobilyaları,Laminat tezgahlar,Lavabo ,Odalarda gömme dolaplar,Duş kabini,Tuvalet,İç kapılar en ince detayına kadar düşünülmüştür.

Aralık 2024’te teslime hazırlanan villalardan birine sahip olmak için,

5000 Stg depozito , %40 sözleşmede peşinat ve geriye kalan%60 12 ay taksitlendirme olanağı ile satışa sunulurken,

%100 peşin ödemede 50000 Stg indirim firma tarafından sağlanacaktır.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için ulaşın.

Özellikler

Aidat
Asfalt yol
Balkon
Betonarme
Caddeye yakın
Dağ Manzarası
Deniz Manzarası
Duşakabin
Elektrik Altyapısı
Gömme Dolap
Ortak havuz

Konum

LAPTA
Back To Top
Cevap yaz
💬 Mesaj gönderin
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz?